Bästa THCH godis i Sverige 2024 – 100% lagligt

Edibles är det självklara valet när du vill ha en high som sitter i hela kvällen och just nu är THCH den hetaste cannabinoiden i Sverige. THCH godis bjuder på en enkel biljett till euforisk lycka och en upplevelse utöver det vanliga. Samtidigt är dessa fantastiska gummies faktiskt helt lagliga i Sverige så passa på medan du har chansen. Det har vi gjort och här är våra favorit THCH edibles.

Artikeln innehåller reklam i form av annonslänkar.

Snabbguide till det bästa THCH godiset

Vad är THCH gummies?

THCH gummies är helt enkelt vanligt godis med en eller två extra ingredienser som gör dem extra roliga. De extra ingredienserna är naturligtvis cannabinoider, bland annat den mycket potenta THCH. Den klassiska utformningen på den här typen av godis är vingummin och därför kallas de ofta för gummies även om det handlar om andra typer av godis. Kort och gott så är det en så kallad edible i godisformat.

Utav de 120+ kartlagda naturliga cannabinoiderna så har THCH den näst starkaste psykoaktiva effekten. Den är betydligt mer potent än vanlig THC och slås bara av THCP. Det är en sällsynt cannabinoid som endast existerar i extremt små mängder i cannabisplantor. Detta har lett till att man nu framställer den THCH som säljs kommersiellt på syntetisk väg snarare än att extrahera den ur plantor.

Bästa THCH godis

Bästa THCH gummies

El Gringo Gummies

Förpackning med Gringo Gummies Hero med 13mg THCH, betecknad som 'Världens starkaste gummy', i blandade fruktsmaker mot en vit bakgrund med en variation av färgglada gummies utspridda bakom.
  • Fruktig smak med lagom sötma
  • 13 mg THCH
  • 5 bitar

Här pratar vi om riktigt roligt cannabisgodis med ordentligt drag i. El Gringo Gummies innehåller hela 13 mg THCH och då har vi inte ens räknat de andra cannabinoiderna i den här blandningen. Du får 5 godisar i en förpackning men jag rekommenderar definitivt att du följer instruktionerna och bara tar 1. El Gringo marknadsförs som världens starkaste gummies och även om det inte finns något bevis för detta så känns det inte helt omöjligt att det faktiskt kan vara sant. Det är ett fruktansvärt drag i de här godisarna och jag upplevde helt nya nivåer av eufori. Det här är en tripp som sitter i hela kvällen utan problem och en rejäl åktur utlovas.

Bästa THCH fudge

Magic Mushroom Caramel Fudge

Caramel magic mushroom fudge cannabisgodis
  • Karamell- eller chokladfudge
  • THCH
  • 2 bitar

Magic Mushrooms är ett häftigt namn men det finns faktiskt inga svampar inblandade i det här godiset utan det är snarare cannabisplantor som står för magin. Om man lyfter på huven och tar en kik i labbrapporterna så hittar man inget psilocybin utan det är cannabinoider och THCH som står för ruset. Cannabinoidfördelningen ser ut att vara ganska lik den som förekommer i El Gringo och den high man får har en liknande känsla. Smakmässigt så finns det karamell och choklad att välja på och båda är riktigt trevliga godisbitar att tugga i sig. Välj dock noggrant för du kommer garanterat inte äta båda på samma kväll, det är drag i de här godisarna.

Dosering, tid & tålamod

“Så, hur många THCH godisbitar ska man då ta?” “Det händer ju inget jag kanske ska ta en till..” Tänk på att detta är en väldigt stark cannabinoid som ska visas respekt och det är smart att följa instruktionerna på förpackningen. Börja med 1 bit och vänta minst 1 timme innan du äter någon mer. Det tar tid för edibles att verka och det går inte alls lika fort som med rökprodukter som THCH vapes. De allra flesta av oss kommer inte att känna rusets fulla kraft förrän efter 45-60 minuter.

Så funkar THCH godis i kroppen

När forskare har utforskat hur cannabinoider interagerar med kroppen så har samtliga visat sig interagera med det endocannabinoida systemet (ECS) på något sätt. THCH gör detta genom att binda an till receptorerna i ECS och de gör detta väldigt effektivt. Med andra ord har de hög affinitet för receptorerna, något som kopplats till hur potent den psykoaktiva kraften i cannabinoider är. 

Vanliga frågor om THCH godis

Är THCH godis och THCH gummies samma sak?

Rent tekniskt sett så är THCH gummies en typ av THCH godis som påminner om vingummin. Sen har dock termen gummies blivit lite bredare använd inom cannabinoid världen och används numera för alla former av edibles i godisformat.

Blir man hög av THCH godis?

Ja, du kommer att bli väldigt hög av THCH godis då det är en av de mer potenta psykoaktiva cannabinoiderna. Vill du ha ett alternativ som inte är psykoaktivt bör du istället kolla på CBD godis.

Hur känns det att använda THCH godis?

Generellt så påminner en THCH high ganska mycket om den man får av vanliga cannabis. Det upplevs ofta som mer av en “body-high” där man känner sig väldigt avslappnad i kroppen och riktigt “flyter ut” i soffan. Det brukar också ha en humörlyftande effekt med en euforisk känsla som följs av fnissattacker.

Är det säkert med THCH godis?

Än så länge så finns näst intill ingen forskning utförd på THCH och det går därför inte att med säkerhet hävda att det skulle vara ofarligt. Med detta sagt så finns ännu inga allvarliga sidoeffekter förknippade med cannabinoiden ännu. Tänk dock på att THCH, likt andra cannabinoider, kan påverkar vilken effekt vissa mediciner har på kroppen. Så var försiktig om du använder någon form av receptbelagd medicin.

Är THCH godis lagligt?

Ja, THCH är ännu inte reglerat i Sverige och därför är det fritt fram att sälja och köpa THCH produkter.

Syns THCH godis på drogtester?

Även om man inte vet med säkerhet om THCH syns på ett drogtest så kommer det med största sannolikhet att samma restprodukter som THC i ditt system och därmed led till ett positivt test.