Recension – Natural Hemp Life Blueberry Muffin CBD buds

Jag har fått möjligheten att prova på Natural Hemp Lifes av premium CBD buds. De erbjuder ett brett sortiment med flera olika terpenprofiler och CBD-halter. I den här recensionen så kommer jag fokusera på min personliga favorit, som också placerade sig i topp när vi rankar de bästa CBD budsen på svenska marknaden. Budsen i fråga är Blueberry Muffin och det här är mina tankar om vad de har att erbjuda.

Artikeln innehåller reklam i form av annonslänkar.

Natural Hemp Life Blueberry Muffin CBD buds

Premium CBD buds av sorten Blueberry Muffin från Natural Hemp Life i en förpackning på 5 gram bredvid en hampapåse med cannabisbladsmotiv.
  • Levereras i förpackningar om 5, 10, 20 eller 40 gram
  • Större förpackningar ger ett lägre pris per gram
  • Hög CBD halt på hela 23,5%
  • Odlas inomhus vilket gör att det går att undvika bekämpningsmedel helt
  • Natural Hemp Life erbjuder faktura betalning

Första intrycket av Blueberry Muffin

När jag försiktigt bröt upp den förseglade förpackningen med Blueberry Muffin så möttes jag direkt av härliga aromer som spred sig i rummet. Jag ska inte påstå att jag kunde känna en blåbärsdoft men det var definitivt en tydlig arom av någon form av söta bär. Det var en trevlig del av upplevelsen att bara hålla förpackningen under näsan och avnjuta dofterna.

Jag låter försiktigt min Blueberry Muffin bud ramla ut i handen, även om det är den minsta förpackningen jag har så är den en rejält knopp. Stor och vältrimmad med en guldgrön mix av gula och djupa gröna färger som avlöser varandra. So far so good, både doft och utseende ger ett riktigt fint intryck.

En enskild CBD bud ligger på en reflekterande yta med en suddig himmel som bakgrund.

Rulla och rök

Som vanligt när jag ska prova på en ny produkt så väljer jag att bryta ner budsen med fingrarna. Det låter mig få en bättre känsla för texturen och mängden resin (kådan) som innehåller de goda cannabinoider man vill åt. Jag blev inte besviken här heller, när jag smulade ner budsen var mina fingrar snart täckta i kladdig koda. Det slutade med att jag fick tvätta av händerna innan jag kunde rulla min CBD joint.

Jag rullade Blueberry Muffin budsen i vanligt OCB papper med filter och gick sen ut för att tända den i vinterkylan. Från första draget så var den mjuk och snäll mot halsen. Jag drar några drag för att känna av smakerna och de matchar de härliga dofterna. I varje utandning återfanns den söta, bäraktiga karaktären, kompletterade av jordiga undertoner.

Effekten hos Blueberry Muffin

Fördelen med rökprodukter är att man får effekt av cannabinoiderna relativt fort. Det är betydligt snabbare än ätbara CBD produkter och jag upplever också att det går snabbare än att droppa CBD olja under tungan. CBD buds och vapes tycker jag därför lämpar sig bra när man känner sig stressad eller drabbas av en ångestattack.

Det var alltså det jag hoppades att Blueberry Muffin budsen skulle ha effekt för. Stress är mer eller mindre en konstant närvaro i mitt liv så det var inga problem med att vänta på ett bra tillfälle för att testa effekten. Min upplevelse var att de definitivt har effekt, sakta men säkert så infann sig ett lugn som tog udden av stressen.

Vid det här laget är det säkert många som skulle skrika placebo-effekt, oavsett så funkar det för mig och forskningen backar upp effekten hos bra CBD

Överlag så bjöd Natural Hemp Life på en utmärkt produkt och Blueberry Muffin CBD budsen gav mig både en trevlig upplevelse och de resultat jag ville ha. En fin kombination av upplevelse och effekt som jag definitivt kan rekommendera.